Mad fra bunden

Friskbagt brød smager bare bedst

Mad produceret fra bunden

Hos DinnerdeLuxe gør vi os umage med at bruge det hele af råvarerne mest muligt af respekt for naturen, og da vi tilbereder stort set alt maden fra bunden, kan vi netop bruge mere af den enkelte råvare. Vi er overbeviste om, at meget ’spild’ kan blive til den vigtigste ingrediens i velsmagende retter eller et supplerende tilbehør, og den overbevisning arbejder vi ud fra hver dag. 

Image

Grønt i fokus

En arbejdstitel i vores køkkener er, at vi tilsætter mest muligt grønt – gerne 10 % mere end man kan se og smage. Vi udfordrer hinanden på tværs af køkkenerne i at tænke ud af boksen, så råvarerne bliver brugt på nye og spændende måder.

Hvordan gør vi?

Vi vasker vores grøntsager grundigt og skærer dem omhyggeligt ud. Ofte bruger vi op til 20% mere af en råvare end traditionelt pga. vores skæreteknikker. Grøntsagerne tilsættes dernæst i fx dagens varme ret, og resultatet bliver en meget sundere ret, som også smager af mere. Enderne fra en tomat kan blive til ketchup, og de økologiske endeskiver fra citrusfrugter kan blive til en dejlig, syrlig citrusmarmelade eller chutney.

"At producere mad fra bunden og udnytte råvarerne med omtanke for naturen er mærkesager for DinnerdeLuxe".
- René Laursen

 

Image

Madspild

Mad produceret fra bunden er med til at reducere  madspild - en vigtig mærkesag for DinnerdeLuxe.

Læs mere om madspild
Image

Frokostordning

Prøv vores frokostordning og nyd smagen af kvalitetsmad produceret fra bunden. 

Læs mere om froksotordning

Vil I høre mere om vores frokostordning ?

Så udfyld kontaktformularen nedenfor, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.
Image