Kantineløsning

Lad Dinnerdeluxe stå for driften af jeres kantine

Vi har stor erfaring med kantinedrift, og I kan derfor trygt lade os stå for driften af jeres kantine. I er sikret et gennemtestet kantinekoncept, hvor kvalitet, service, variation og sundhed er vores mærkesager. Vi er i konstant dialog med vores nuværende og potentielle kunder, så vi hele tiden kan udvikle os og følge med i forhold til ønsker og behov.

Vores moderne kantineløsning hedder Grab N' Go

Vi har udviklet en specialiseret kantineløsning til uddannelsesinstitutioner. Læs mere om vores koncept og følg med i vores nyheder på Grab N' Go hjemmesiden.

Følg linket via billedet til højre for denne tekst. 

Image

Gennemsyn af kantinefaciliteter

Hvad enten I allerede har kantinefaciliteter eller har behov for at få en kantine, så kommer vi gerne ud til et uforpligtende kantinegennemsyn, hvor vi gennemgår jeres kantinefaciliteter eller behov. Ingen virksomheder er ens, så vi skræddersyer sammen en løsning, der passer til netop jeres virksomhed.

En prisbevidst samarbejdspartner

Vi har specialiseret os i kantiner til virksomheder, som ønsker en prisbevidst samarbejdspartner – dette uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Hvis I har flere afdelinger med hver deres kantinefaciliteter, så kan vi garantere, at alle jeres kantiner bliver drevet med samme høje standarder og principper. Hvis I har været vant til selv at drive jeres kantine, er det en stor økonomisk fordel for jer at lade os stå for driften. Vi varetager al administration og økonomi vedrørende kantinemedarbejderne og kan gennem vores faste aftaler med vores landsdækkende leverandører handle friske råvarer til fordelagtige priser. En høj kvalitet med god værdi for pengene.