Vi løser meget mere dagligt

Fleksibilitet er vores varetegn
Image

Kantineordning

Hvis I bliver flere end 100 daglige brugere, kan en kantineordning være en god løsning, og vi tilbyder også komplet drift af virksomhedens kantine. Tag en snak med din Koksulent og hør om mulighederne for en kantineordning.
Image

24/7 Service

DinnerdeLuxe henvender sig til alle typer af virksomheder og afdelinger. Små og store, administration og produktion, daghold og nathold. Vi bringer glæde på alle tider af døgnet og bringer ud, så det passer ind i jeres arbejdsdag/nat.
Image

Mad & Møder

Vi klarer naturligvis også jeres mødeforplejning til store såvel som små møder - lige fra kundemøder til bestyrelsesmøder. Vi har mange løsninger, og vi er sikre på, at vi kan gøre vores til, at maden til mødet bliver en god oplevelse for jer.

Image

Personlig service

Hos DinnerdeLuxe finder du ikke konsulenter, men koksulenter. Vores koksulenter har en passion for både catering og kunder, så du både er garanteret den bedst tænkelige personlige service tilsat en god portion knowhow.

Image

Arrangementer

DinnerdeLuxe løser firmaarrangementer og er klar til at levere lækkerier til enhver form for event - lige fra fredagsevent til firmafest, jubilæum, reception mv.
Image

Servicemedarbejder

Hvis I har brug for, at vi bliver hos jer og sætter buffeten op, vedligeholder den under frokosten samt pakker den væk igen, så hjælper vi gerne med en servicemedarbejder.
Image

Sådan bliver I kunde

Hvis I er interesserede i at blive kunde hos DinnerdeLuxe, står vi altid klar til en uforpligtende snak.

Læs mere om at blive kunde
Image

Frokostordning

DinnerdeLuxe tilbyder mange koncepter og løsninger, og vi er specialister, når det kommer til smagfulde frokostordninger.

Læs mere om frokostordning

Vil I høre mere om vores frokostordning ?

Så udfyld kontaktformularen nedenfor, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.
Image