Nam
Nam

Nem aftensmad til dig og dine medarbejdere

Nam
Nam

Nem aftensmad til dig og dine medarbejdere

Image
Image

NAM - et pusterum i hverdagen

Den grundlæggende idé med NAM-konceptet er, at vi vil skabe et lille pusterum i hverdagen for virksomhedens ansatte ved at tilbyde vi aftensmad to go til fredagshyggen ca. én gang om måneden.

NAM to go er et indbydende aftensmåltid, der kan bestilles over vores brugervenlige online bestillingssystem. Måltidet er tilberedt af vores dygtige kokke, som ikke går på kompromis med kvaliteten, når de forvandler friske råvarer til smagfulde retter. NAM to go varierer hen over året, og vi prøver altid at tænke i nye baner i forhold til at sammensætte et inspirerende måltid. Indtil videre har der været Tapas, smørrebrød og en grillbakke på NAM-menuen.

Hvordan får vi NAM?

Som frokostkunde hos DinnerdeLuxe kan I tilbyde jeres ansatte NAM. De af jeres kollegaer, der er interesserede, kan oprette sig som bruger i vores bestillingssystem og betale direkte med betalingskort. Vi tilsender jer og jeres kollegaer et velkomstbrev på mail med et link, hvorigennem de nemt og hurtigt kan oprette sig.

Vores passionerede kokke tilbereder maden, hvorefter vores chauffører leverer NAM til jeres virksomhed sammen med frokostordningen. På den måde er NAM to go klar til at tage med hjem efter fyraften, så I kan nyde maden og lade fredagshyggen sprede sig.

Image

Frokostordning

Velsmagende, inspirerende og velanrettede frokostordninger leveret til døren. Lyder det som noget for jer? 

Læs mere...
Image

Mad fra bunden

Vi er overbeviste om, at vores frokostordninger skiller sig ud, da vi producerer størstedelen af maden fra bunden.
Læs mere...

Har I brug for hjælp ?

Så udfyld kontaktformuleren nedenfor samt hvad din henvendelse drejer sig om - vi sidder klar til at hjælpe dig med store såvel som små spørgsmål.
Image