Madspild

Mad med omtanke - madspild, nej tak!

Vi går forrest i kampen om madspild

Hos DinnerdeLuxe tager vi madspild alvorligt, og vi har allerede i en årrække arbejdet målrettet med nedbringelse af madspild. Det hårde arbejde har betydet et væsentligt reduceret råvarespild, som er opnået gennem både et lavt produktionsspild og minimering af overskydende mad, hvor det er muligt, og vi arbejder hver dag for at blive endnu bedre.

Madspild i hverdagen

Rundt omkring i vores køkkener prøver de hver dag at tænke anderledes og ud af boksen, så råvarer kan anvendes på nye og spændende måder. Vores køkkenpersonale har med andre ord et mindset, der er indstillet på reducering af madspild. 

DInnerdeLuxe har i 2019 medvirket i TV2 Østjyllands indslag om madspild. I videoen giver vores dygtige køkkenchef hos HF & VUC Fyn tips og tricks til, hvordan man kan forvandle ’skrald’ fra råvarerne til lækkert tilbehør og retter.

Skal I være med til at bekæmpe madspild?

Vores målrettede arbejde med madspild har blandt andet ført til, at vi i 2015 i samarbejde med Agrotech, ét af landets største fødevareforskningscentre i Aarhus, har udviklet og implementeret et webbaseret madspildsprogram.

IT-systemet har hjulpet med at beregne den rette mængde af mad pr. dag pr. kunde, og resultatet er et reduceret råvarespild på ca. 80%.

Når I bliver frokostkunde hos os, har I mulighed for, at vi måler på mængden af mad hos jer. Herudfra kan vores personale i køkkenerne ved hjælp af madspildsprogrammet lære jer bedre at kende og skrue op og ned for de forskellige elementer i jeres frokostordning.

På den måde kan vi optimere de mængder af mad, I får sendt ud. Det giver en bedre frokostordning og en tilfredsstillelse for jer som virksomhed ved aktivt at tage del i at reducere madspild.

Image
Image

Mad fra bunden

Vi er overbeviste om, at vores frokostordninger skiller sig ud, da vi producerer stort set alt maden fra bunden.
Læs mere om vores mad
Image

Frokostordning

Ønsker I også tage aktivt del i bekæmpning af madspild med en frokostordning fra DinnerdeLuxe?
Læs mere om frokostordning

Vil I høre mere om vores frokostordning ?

Så udfyld kontaktformularen nedenfor, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.
Image