Ledige stillinger

Bliv en del af DinnerdeLuxe-teamet

Vil du gerne arbejde sammen med os?

I DinnerdeLuxe er vi bevidste om, at det er vores hårdtarbejdende, fantastiske kolleger, som gør hele forskellen. Når de er glade, er både vores kunder og DinnerdeLuxe i de bedste hænder. Hos os finder du en vilje og lyst til mangfoldighed og plads til udvikling.

Aktulle stillinger

 

Her kan du se hvilke stillinger vi lige nu søger - ved spørgsmål eller øvrige henvendelser kontakt os på job@dinnerdeluxe.dk

Opfordrede ansøgninger

Hvis du kan nikke genkendende til overskriften “pålidelig og hårdtarbejdende" og samtidigt besidder en god portion humor og elsker madlavningsfaget, så kunne du være den næste i vores DinnerdeLuxe-team. Vi opfordrer dig til løbende at holde øje med vores jobopslag på jobnet.dk, hvor vores procedure for modtagelse af opfordrede ansøgninger står beskrevet.

Uopfordrede ansøgninger

Hos DinnerdeLuxe har vi besluttet ikke at modtage uopfordrede ansøgninger hverken pr. post eller mail. Det har vi som følge af EU-lovgivningen om persondata pr. 1/5-2018, der skærper kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger. Når vi modtager en uopfordret ansøgning, vil den derfor ikke blive læst men slettet/makuleret ved modtagelse.