Receptioner & Arrangementer

Gå om bord i DinnerdeLuxe's indbydende og velanrettede buffeter

Slider

Du kommer med gæsterne, vi kommer med maden

En reception, jubilæum eller lignende er en mærkedag, man ser frem til og mindes med glæde. Vores buffeter er velegnede til receptioner og andre firmaarrangementer, hvor gæsterne ankommer på forskellige tidspunkter. Vælger du en buffet fra DinnerdeLuxe, kan du se frem til en indbydende an­rettet buffet, der fremmer appetitten og mætter alle munde.

Et eksempel på en buffet til jeres arrangement

Fingerfood Receptionsbuffet

– god til den stående reception

Lufttørret skinke med grøn pesto og syltet rødløg
Stegte tigerrejer med rød pesto og chili
2 slags spanske pølser med oliven og bagte svampe
Humus med brødchips
Osteplanke med sæsonens tilbehør
Chokoladebrownie og frisk frugt
Hjemmebagt brød og smør

Kr. 149,-pr. kuvert.

Mindste bestilling 20 personer. Levering 90 kr.
Alle priser er eksklusiv moms.

Skal vi hjælpe med personale til jeres receptionsbuffet ?

Vi oplever ofte, at virksomheder med en vis størrelse gerne vil have hjælp til alt det praktiske omkring receptionsbuffeten. Det kan eksempelvis være, at I gerne vil have hjælp til at stille jeres buffet pænt op, præsentere menuen for gæsterne, skære kødet for og efterfølgende tage alt ud igen og rydde op efter receptionen. Her kan vi tilbyde at sende kantinepersonale ud i et par timer, som kan hjælpe med at skabe en god stemning omkring receptionsbuffeten.

Kontakt os på tlf. 70 20 04 07 eller på mail@dinnerdeluxe.dk, hvis I har et specifikt ønske, og så kommer vi med et godt tilbud til jeres arrangement.

"Vi tilbyder forskellige former for buffetter til jeres arrangementer men skræddersyer gerne en buffet lige efter jeres ønsker og behov".
- René Laursen

 

Image

Mad og Møder

Hvis I mangler forplejning til et større eller mindre møde, klarer vi også det. Vi har et stort udvalg af sandwich, mødetallerkener, drikkevarer, kage mm.
Læs mere...
Image

Frokostordning

Vi garanterer, at I både kan se og ikke mindst smage, at vi hos DinnerdeLuxe producerer stort set alt maden fra bunden.
Læs mere...

Har I brug for hjælp ?

Så udfyld kontaktformuleren nedenfor samt hvad din henvendelse drejer sig om - vi sidder klar til at hjælpe dig med store såvel som små spørgsmål.
Image