Mad produceret fra bunden
Hos DinnerdeLuxe gør vi os umage med at bruge det hele af råvarerne mest muligt af respekt for naturen, og da vi tilbereder stort set alt maden fra bunden, kan vi netop bruge mere af den enkelte råvare. Vi er overbeviste om, at meget ’spild’ kan blive til den vigtigste ingrediens i velsmagende retter eller et supplerende tilbehør, og den overbevisning arbejder vi ud fra hver dag.

Grønt i fokus
En arbejdstitel i vores køkkener er, at vi tilsætter mest muligt grønt – gerne 10 % mere end man kan se og smage. Vi udfordrer hinanden på tværs af køkkenerne i at tænke ud af boksen, så råvarerne bliver brugt på nye og spændende måder.
Hvordan gør vi?
Vi vasker vores grøntsager grundigt og skærer dem omhyggeligt ud. Ofte bruger vi op til 20% mere af en råvare end traditionelt pga. vores skæreteknikker. Grøntsagerne tilsættes dernæst i fx dagens varme ret, og resultatet bliver en meget sundere ret, som også smager af mere. Enderne fra en tomat kan blive til ketchup, og de økologiske endeskiver fra citrusfrugter kan blive til en dejlig, syrlig citrusmarmelade eller chutney.
"At producere mad fra bunden og udnytte råvarerne med omtanke for naturen er mærkesager for DinnerdeLuxe".
- René Laursen

Madspild
Mad produceret fra bunden er med til at reducere madspild - en vigtig mærkesag for DinnerdeLuxe.

Frokostordning
Prøv vores frokostordning og nyd smagen af kvalitetsmad produceret fra bunden.
Vil I høre mere om vores frokostordning ?
